Natuurlijk goed
Van veehouderij tot biomassa
Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de agrarische sector in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland
Van veehouderij tot biomassa

Begonnen met het leveren van alleen houtvezel en zaagsel...

In de jaren zeventig is onze vader, Jan ten Damme, begonnen met het leveren van een aanhanger houtvezel bij een buurman. Van het één kwam het ander en nu zo'n 40 jaar later is onze hoofdactiviteit nog steeds het leveren van houtvezel en zaagsel aan agrariërs maar hebben we daarnaast onze activiteiten steeds meer uitgebreid.

Vanuit onze jarenlange ervaring leveren we hoogwaardige producten voor uiteenlopende toepassingsgebieden. Zo leveren wij zaagsel, houtvezel en fourage als bodemstrooisel aan rundvee-, varkens-, paarden- en pluimveebedrijven. Naast de verschillende soorten bodemstrooisel zijn we ook erg actief in de biomassa. Naast onze eigen houtversnipperaar halen wij ook bij verschillende bosbouwbedrijven de houtchips op. Deze houtchips wordt voor het grootste gedeelte gebruikt voor de "groene" energie. Bovendien leveren wij ook houtchips aan spaanderplaatfabrieken en wordt het ook gebruikt als bodembedekking in tuinen en plantsoenen zodat onkruid veel minder kans heeft.

De verkoop van houtpellets is de jongste telg van onze bedrijf maar wel een snelgroeiende! Steeds meer pelletkachelbezitters weten de weg te vinden naar ons bedrijf om hun houtpellets te kopen. Goeie verschillende soorten, gecertificeerde pellets tegen een aantrekkelijke prijs. Onze pellets zijn leverbaar in zakken van 15 kg, op pallets geleverd waar 66 15 kg zakken zijn gestapeld, in bigbags en zelfs voor de grootgebruiker kunnen we onze pellets in bulk leveren en desgewenst zelfs in uw silo geblazen.  

Daarnaast hebben wij in samenwerking met partners SoftCell en PRO+ ontwikkeld. Speciale producten die bijdragen aan de hygiëne in uw stal en aan de gezondheid van uw dieren door bacterievorming tegen te gaan.

Afbeelding: Ten Damme collage

Contactgegevens

Bolwerk 9
7141 JM Groenlo
Tel: +31 (0)543 - 56 95 72
Fax: +31 (0)543 - 56 95 69
E-mail: info@tendamme.nl

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
van 9.00 tot 12.00 uur

Certificeringen

GMP
SecureFeed
QualityMasters
ENPlus A1
Better Biomass