Natuurlijk goed
Paardeboxen
Geplaatst op: 31-1-2018
Al de paarden van Myrthe staan op houtvezel van Ten Damme

Ten Damme sponsort jong getalenteerde amazone Myrthe Dijks uit Haarlo

 

Myrthe en haar vader komen altijd om de paar weken, met hun trailer bij ons om balen houtvezel af te halen voor haar paarden. 
Het enthousiasme en de spontaniteit van Myrthe sprak ons erg aan.
Na een paar gesprekken met haar gevoerd te hebben hebben we afgelopen dinsdag de sponsorovereenkomst getekend. 

Wij zijn ervan overtuigd dat Myrthe ons zal helpen om onze naamsbekendheid in de paardensportwereld te vergroten en onze balen houtvezel zal weten te promoten vooral omdat zij hier zelf zo enthousiast over is.

Myrthe wij wensen je heel veel succes met je paarden en we zijn er trots op om je hierbij een beetje te kunnen ondersteunen.

Wie is Myrthe Dijks?

Mijn naam is Myrthe Dijks. Ik ben 27 jaar en ik woon in het Gelderse dorpje Haarlo.

Al mijn hele leven ben ik gek van paarden. Toen ik 12 jaar was kreeg ik mijn eerste eigen pony. Met deze pony was ik L2 dressuur.

Helaas werd ik al snel te groot en kwam ik al vrij jong op een paard. Op mijn 16e kwam Ungaro op mijn pad. Deze knappe zwarte ruin is gefokt door mijn oom en tante. Hij is springgefokt, maar hij leek meer talent te hebben voor de dressuur. Wij zijn samen in de B begonnen en komen op dit moment uit in de Intermediaire 2, de Zware Tour. We hebben ontzettend veel gewonnen en meegemaakt samen en  hopen binnenkort de overstap te maken naar de Grand Prix. Op dit moment heb ik ook nog twee Lichte Tour paarden staan. Ace, die ik vanaf het M ook zelf heb opgeleid naar dit niveau, en de knappe zwarte goedgekeurde, Gelderse hengst Saron.

Vorig jaar februari kreeg ik de kans om mijn droom uit te laten komen en mijn eigen dressuurstal te beginnen.

Hier train ik paarden voor eigenaren en breng ik deze uit op wedstrijd. Ook ben ik instructrice. Dit doe ik met veel passie en plezier en ik vind het super leuk om het beste uit mijn leerlingen en hun paarden te halen. Daarnaast ben ik ook nog actief jurylid voor de dressuur. Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.dressuurstalmyrthedijks.nl.

De sponsoring van Ten Damme vind ik natuurlijk hartstikke gaaf! We halen hier al een geruime tijd houtkrullen en de service is altijd perfect.

De balen houtkrullen zijn makkelijk te verstrooien in de stal, ze zijn stofvrij en de stallen zijn altijd mooi schoon en wit! Eerder stonden mijn paarden op vlas. Dit oogde altijd vrij snel donker en vies, en we hadden erg veel last van muizen in de balen. Nu we houtkrullen hebben liggen zijn de muizen ook verdwenen.

Ik wil Ten Damme BV ontzettend bedanken voor de kans en ik hoop op een mooie samenwerking!

Afbeelding: Myrthe Dijks
Myrthe op Ace, tijdens Outdoor Gelderland waar ze 2e werd met een Kür op muziek in de Z2

Contactgegevens

Bolwerk 9
7141 JM Groenlo
Tel: +31 (0)543 - 56 95 72
Fax: +31 (0)543 - 56 95 69
E-mail: info@tendamme.nl

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
van 9.00 tot 12.00 uur

Certificeringen

GMP
SecureFeed
QualityMasters
ENPlus A1
Better Biomass