Natuurlijk goed
Geplaatst op: 4-1-2019
Afbeelding: Afstudeeropdracht

Wij hebben een leuke afstudeeropdracht/stage voor een HBO-er AC/BE

Samen met ons accountantskantoor De Jong & Laan in Lochem zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die bij ons bedrijf in Groenlo wil gaan afstuderen of stage wil gaan lopen. Wij hebben een mooie uitdagende opdracht op het gebied van Finance, controlling en accountancy. 

Je werkzaamheden als Afstudeeropdracht AC/BE

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende afstudeerstage voor een half jaar waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit je kans! De afstudeerperiode start in februari 2019. 

Tijdens je afstuderen ga je een opdracht uitvoeren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die hoofdzakelijk bezig zal zijn met het beschrijven van de administratieve organisatie en interne controle. Daarnaast ondersteun je de financiële administratie. Ten Damme B.V is een groeiende onderneming gevestigd op het industrieterrein de Laarberg aan de N18 te Groenlo.  

Jouw rol 
Als afstudeerder bij Ten Damme B.V. houd je je voornamelijk bezig met het: 

  • In kaart brengen van de belangrijkste (financiële) bedrijfsprocessen;
  • In kaart brengen van de huidige AO/IC;
  • Advies uitbrengen ten behoeve van de optimalisatie en verbetering van de interne controle;
  • Het daadwerkelijk beschrijven en implementeren van de AO/IC.

Tijdens je afstuderen krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van ons bedrijf. Daarnaast krijg je ondersteuning van je afstudeerbegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!

Je profiel als Afstudeeropdracht AC/BE

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen, ambities. We zijn benieuwd naar jouw: 

  • communicatieve vaardigheden;
  • analytische vaardigheden;
  • zelfstandig- en resultaatgerichtheid;
  • beheersing over diverse theoretische modellen rondom interne beheersing;
  • tips voor leuke series op Netflix ;-)

Onze toekomstige afstudeerder woont in (de omgeving van) Groenlo. Daarnaast bevind je je in de eindfase van je hbo studie Accountancy / Bedrijfseconomie.

Ons aanbod

Als afstudeerder bieden wij jou een groeiende organisatie die volop in beweging is en waar ruimte gegeven wordt voor een eigen professionele inbreng. Word jij uitgedaagd door de bovenstaande omschrijving? Dan maken we graag kennis met jou! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Interesse?

De begeleiding zal gedeeltelijk ook gebeuren via accountantskantoor de Jong en Laan die voor ons ook de selectie zal verzorgen. Reageer daarom via deze link

Contactgegevens

Bolwerk 9
7141 JM Groenlo
Tel: +31 (0)543 - 56 95 72
Fax: +31 (0)543 - 56 95 69
E-mail: info@tendamme.nl

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
van 9.00 tot 12.00 uur

Certificeringen

GMP
SecureFeed
QualityMasters
ENPlus A1
Better Biomass