Natuurlijk goed
Ten Damme
Jarenlange ervaring in het verwerken, ontwikkelen en leveren van topkwaliteit bodemstrooisel.
Ten Damme

Volg ons laatste nieuws via onze Facebook-pagina

 • 1

  Vacature: kraan- en shovelmachinist

  Voor ons bedrijf in Groenlo zijn wij op zoek naar een shovel- en kraanmachinist. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verwerken en/of schredderen van (rest)hout. Dit kan zowel snoei/vershout zijn of hout afkomstig uit de industrie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het controleren van alle binnenkomende vrachten.

  Lees meer
 • 1

  Vacature: loodsmedewerker / heftruckchauffeur met technisch inzicht

  Voor ons bedrijf in Groenlo zijn wij op zoek naar iemand die ons gaat versterken in de loods en op het terrein in een veelzijdige en afwisselende functie.  

  Lees meer
 • 1

  Ten Damme produceert als één van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerde houtpellets

  Sinds maandag 11 september mag Ten Damme uit Groenlo zelf houtpellets produceren die gekwalificeerd zijn volgens de zeer strenge ENplus A1 eisen. En dat betekent topkwaliteit tegen de laagste prijs! Ten Damme levert bijna 45 jaar verschillende soorten bodemstrooisels voor alle soorten stallen in Nederland, België en Duitsland. We halen hier...

  Lees meer
 • 1

  Wij zijn op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur (containerauto met aanhanger)

  Het betreft een fulltime dienstverband waar je, in principe, elke avond gewoon thuis bent. Het kan een keer voorkomen dat je door omstandigheden gevraagd zal worden om te overnachten maar dat zal sporadisch voorkomen. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag dus zaterdags ben je in de regel altijd thuis.  

  Lees meer
 • 1

  Nieuw in ons assortiment: Vulkamin-Zaagsel

  Ten Damme heeft in samenspraak met Agriton een nieuw product ontwikkeld namelijk: Vulkamin-Zaagsel! Met Vulkamin-Zaagsel hebben wij een uniek product in handen, speciaal voor de melkveehouders. Dit product onderscheidt zich met soortgelijke producten door zijn 3-ledige werking, namelijk: Bindt ammoniak waardoor de stikstofvervluchting t...

  Lees meer
 • 1

  40 jarig jubileum Ten Damme

  Op 23 november 2019 was het exact 40 jaar geleden dat Jan ten Damme het bedrijf Ten Damme heeft laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Om dit 40 jarig bestaan te vieren zijn we een weekendje weggeweest met al onze medewerkers en hun partners.

  Lees meer

Contactgegevens

Bolwerk 9
7141 JM Groenlo
Tel: +31 (0)543 - 56 95 72
Fax: +31 (0)543 - 56 95 69
E-mail: info@tendamme.nl

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
van 9.00 tot 12.00 uur

Certificeringen

GMP
SecureFeed
QualityMasters
ENPlus A1
Better Biomass