Natuurlijk goed
Vervolg_header_kippen
Geplaatst op: 7-2-2018
Afbeelding: kalkoenen in stal

Zo hou je pluimveestallen langer vrij van schimmels en bacteriën

Tot onze afnemers in de agrarische sector bevindt zich een grote groep afnemers in de pluimveesector. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector weten we als geen ander dat deze groep een speciale 'behandeling' vereist. Het risico op schimmels en bacteriën is groot. Deze risico's zijn eenvoudig in te perken. Het 'hoe en wat' delen we graag met je.

Altijd de gewenste hoeveelheid bodemstrooisel

Losgestort of verpakt in balen, de hoeveelheid bodemstrooisel bepaal je zelf. Al gaat het om één container met zaagsel of een walking floor met maar liefst 98 m3 stalbedekking, wij leveren het zoals je wilt. Zo komen we ook regelmatig bij een kalkoenenmesterij waar we met vier van onze vrachtauto’s in één keer acht containers met houtkrullen afleveren.

Ook voor het bijstrooien in uw stal (hokken) hebben wij de juiste producten. En je geeft zelf aan hoe zwaar je de balen wilt hebben! Deze kun je overigens zonder problemen buiten laten staan dankzij de 100% weer-  en waterdichte stretchhoes. Onze vrachtauto’s zijn voorzien van meeneemheftruck zodat wij deze pallets met balen op de elk door u gewenste plek kunnen neerzetten.

In onze productiehal in Groenlo beschikken wij over een uiterst moderne persinstallatie waar wij geheel in eigen beheer, uit alleen de best geselecteerde grondstoffen, balen houtvezel en zaagsel persen. Door een vernuftig systeem wordt tijdens het proces het aanwezige schadelijke stof uit de materialen gezeefd en afgezogen.

kooiaap
opkiepen
zaagsel1

Betrouwbare levering

Qua timing is de levering van bodemstrooisel voor pluimveehouders zeer belangrijk. Nadat de kippen of kalkoenen uit de stallen gehaald zijn worden de stallen schoongemaakt. Daarna is het van groot belang dat het strooisel op tijd geleverd wordt zodat nieuwe dieren zo snel mogelijk in de stallen kunnen.

Omdat wij alle leveringen door ons eigen wagenpark en onze eigen ervaren chauffeurs uitvoeren kunnen we garanderen dat we daadwerkelijk op de afgesproken dag en tijd bij je zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld vleeskuikenbedrijven die elke 8 weken op de maandagochtend voor 9.00 uur twee containers houtvezel geleverd krijgen. Ook hierin zijn we flexibel: in overleg is alles mogelijk! 

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Onze grote aantal leveranciers bevinden zich door heel Nederland, Duitsland en België en hierdoor dus ook altijd bij je in de buurt. Het feit dat we het transport in eigen beheer hebben betekent dat we aanzienlijk kunnen besparen op de transportkosten.


Meer informatie?
Neem contact met ons op via 0543-569 572 of ons contactformulier voor meer informatie. Een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers kan natuurlijk ook, ze adviseren je graag!

Contactgegevens

Bolwerk 9
7141 JM Groenlo
Tel: +31 (0)543 - 56 95 72
Fax: +31 (0)543 - 56 95 69
E-mail: info@tendamme.nl

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
van 9.00 tot 12.00 uur

Certificeringen

GMP
SecureFeed
QualityMasters
ENPlus A1
Better Biomass